Karion Red Rififii

s. 25.02.2002

Cea vapaa, A/A lonkat

Näyttelyistä usea SA/ERI + luokkasijoitus PN3

Kasvattaja: Irma Niskanen, Karion kennel, Pori

Omistaja: Tiina Niemi, Karion kennel, Pori

Rififii tuli meille 24.11.2004 2v ja 9kk ikäisenä sijoitukseen kasvattajan sairastuttua vakavasti.

Luonteeltaan Rififii on rauhallinen ja kiltti. Ainoa haittapuoli Fiffen luonteessa on sen yletön ahneus. Siinäkin asiassa kuitenkin on opeteltu hyvät käytöstavat, eikä se ole kun ainoastaan yhden kerran varastanut pöydältä ruokaa. Kädestä kyllä meinaa sormet lyhentyä, kun Fiffelle antaa makupaloja, mutta sekin on nykyään pieni murhe, kun vaan jaksaa muistuttaa makupalaa antaessa, että pitää ottaa nätisti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                          Rififii lempituolissaan

*Marraskuussa 2005 tuli sopiva aika astuttaa Rififii. Koska kasvattajan valitseman uroksen kanssa astuminen ei onnistunut, otimme yhteyttä Ruottisen Johannaan (Kennel Irokon) ja hänen ystävällisellä ja asiantuntevalla avustuksellaan valitsimme isäksi Johannan oman kasvatin Irokon Dark Reverien.

          Rififiin iso vatsa 3 päivää ennen ensimmäisen pentueen syntymää.


Kuten kasvattaja Irma oli jo ennen astutusta arvellut, Rififii oli hyvä synnyttäjä ja hyvä emä. Synnytys kesti 3 tuntia, 20 minuutia ja pentuja syntyi kahdeksan: kaksi soopeli-tyttöä, yksi soopeli-poika, kaksi tricolour-tyttöä ja kolme tricolour-poikaa.

Tästä pentueesta jäi kotiin soopeli-poika Elmo.

*Rififii astutettiin toisen kerran Annikka Piirron omistamalla Irokon Elmo Bravadolla, joka on Johannan kasvatti, kuten myös edellisen pentueen isä.

Pennut syntyivät 27.07.2007 ja tällä kertaa syntyi vielä yksi enemmän kuin viimeksi, eli yhdeksän ihanaa pentua. Kolme soopeli-tyttöä, neljä soopeli-poikaa ja kaksi tricolour-tyttöä. Tälläkin kertaa synnytys sujui hienosti ja nopeasti. Synnytys kesti 3 tuntia ja 7 minuuttia.

Tällä kertaa ei ollut tarkoitus jättää yhtään pentua itselle, mutta siinähän kävi sitten vanhanaikaisesti ja kotiin jäi trikki-tyttö Iines.