Elmo

 Kasvattaja ja omistaja: Tiina Niemi, Karion kennel, Pori

 

Silmät: crd 6vk / cea-vapaa

Lonkat ja kyynärät:  A/A   0/0   

Näyttelyistä JUN ERI2 ja AVO ERI

Luonnetesti 26.03.2011 -1,+1,+3,+2,-1,+2,+1,+3,+++ --> 57p  tuomareina Leikola ja Ojala-Laine video

 

 elmo24.07.20112.jpg

kesapaiva_24.07.2011_718.jpg

 Elmo 24.07.2011

Elmo on Rififiin ensimmäisestä pentueesta kotiin jätetty uros. Elmo ikäänkuin "vahingossa" jäi Rififiin kaveriksi. Alunperin oli tarkoitus jättää itselle trikkityttö Ella. Kuitenkin kun Kotimäen Heli kysyi Ellaa heille Heavenlyn (Karion Heavenly Blue) kaveriksi, hyvillä mielin luovutin Ellan heille, koska tiesin, että Ella pääsee hyvään kotiin, jossa vielä ollaan kiinnostuneita näyttelyistäkin. Näin ollen, koska kaikille muille pennuille oli jo uudet kodit ja Elmo ainoa "koditon", se sai jäädä Rififiin seuraksi.

 

                                                           Elmo 29.04.2006

 

Elmo on luonteeltaan rauhallinen ja tosi kiltti. Lukuunottamatta pentuna tekemiään pikku tuhoja, kuten esimerkiksi syömiään nettijohtoja (2 kertaa), tv:n antennijohtoa (n. 1,5m), kännykän laturinjohtoja (2 kpl ), viidet kengännauhat, yhdet sandaalit, talvikenkien vetoketju, kilon pussi suklaisia Fanipala-keksejä jne...

Elmon kanssa olen käynyt Porin Palveluskoirakerhon kentällä perustottelevaisuuskurssilla. Koulutusohjaajamme mielestä kuukauden tiiviillä treenillä olisimme valmiita alokasluokan TOKO-kisaan. Itselläni tuskin koskaan kuitenkaan löytyy tarpeeksi rohkeutta osallistua.

Kun Rififii sai toisen pentueensa, Elmo näytti itsestään upean luonteenpiirteen. Heti kun Rififii salli, niin Elmo meni pentulaatikkoon hoitamaan "pikkusisaruksiaan". Elmo on varmasti maailman paras isoveli! Toista yhtä hellästi pentuja hoitavaa urosta en ole ennen nähnyt.

 

                                                           "Big Brother valvoo"